Primăria Vaslui pregătește Serbarea Florilor

0
728

Primăria municipiului Vaslui le pregătește vasluienilor, pentru weekend-ul 20-22 mai 2022, cea de-a VI-a ediție a „Serbării Florilor”, un eveniment devenit deja tradiție în Vaslui și care adună în număr mare, producători locali, dar și din toate colțurile țării.

„O parte din participanți au fost prezenți și edițiile precedente la acest eveniment, lucru care arată faptul că organizarea și desfășurarea evenimentului este una de excepție an de an”,, spun organizatorii, Primăria, despre participarea la cea de-a VI-a ediție a „Serbării Florilor, care va fi organizată în weekend-ul 20-22 mai 2022.

Cetățenii municipiului Vaslui care doresc să-și achiziționeze flori sau alte plante decorative le pot găsi în Centrul Civic, unde se va organiza o mare expoziție cu vânzare, pe lângă aceste plante putând cumpăra bulbi, semințe, arbuști sau utilaje specifice activităților horticole, dar și și să primească sfaturi de la specialiști. Vizitatorii vor avea ocazia, nu doar să admire aceste frumuseți, dar să și le cumpere și să le ducă acasă ori să le ofere celor dragi, spun organizatorii.

„An de an, eveniment cu eveniment, împreună cu colegii din cadrul Primăriei municipiului Vaslui, ne dorim să realizăm acțiuni care merită promovate și care oferă municipiului nostru locul cuvenit pe harta țării, lucru confirmat si de acest mult așteptat eveniment “Serbarea Florilor”. Vă așteptăm cu drag!”, transmite Primăria Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.