Primăria Vaslui îi invită pe cetățeni să doneze sânge

0
566

Primăria Vaslui îi invită pe vasluieni să doneze sânge în cadrul unor noi colecte mobile organizate, de Centrul Județean de Transfuzii Bârlad și Spitalul Județean, la centrul de recoltare din apropierea spitalului, pe 17 și 24 mai.

La centrul de recoltare deschis în municipiul Vaslui, pe strada Ștefan cel Mare, în apropiere de Spitalul Județean, vasluienii care pot și doresc să doneze sânge vor putea face acest lucru, fără a se mai deplasa la Centru Județean de Tranfuzii de la Bârlad, ca până acum. „Susține viața, donează sânge!”, este îndemnul către ei adresat de către autoritățile locale vasluiene.

„Primăria Muncipiului Vaslui sprijină în continuare activitatea de colectare de sânge din municipiu, după ce anul trecut, în luna decembrie, a pus la dispoziția Spitalului Județean de Urgență un spațiu unde Centrul Județean de Transfuzii Bârlad să poată face colecte mobile”, transmit reprezentanții Prrimăriei Vaslui.

Cei care își doresc să facă doneze sânge și îndeplinesc condițiile de admisibilitate, o pot face în următoarele zile de marți, respectiv pe 17 și 24 mai, la sediul din strada Ștefan cel Mare, Vaslui, din apropierea Spitalului Județean, în cadrul unor noi colecte de sânge organziate în acest spațiu de Centrul de Transfuzii Bârlad și Spitalul Județean.

„Donează sânge la Vaslui!”, spun cei de la Primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.