Mihai Botez, USR: PSD și PNL creează locuri de muncă… în ministere

„Cine spune că PSD-PNL nu creează locuri de muncă?”, se întreabă ironic deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, care arată cum actuala coaliție de guvernare a „umflat” ministerele cu noi posturi pentru a răsplăti activele de partid.

PSD și PNL, partidele care se află în prezent la guvernare se țin de promisiunile făcute și crează locuri de muncă. Este ironia pe care președintele USR Vaslui, deputatul Mihai Botez, o face la adresa acestor partide atunci când arată cum cele două formațiuni au „umflat” ministerele cu noi posturi pentru a „hrăni” activele de partid.

„Aflați că numărul total de secretari și subsecretari de stat din Guvern va ajunge la 130, după ce coaliția a tot suplimentat acest număr. Mai mulți chiar și decât pe vremea Vioricăi Dăncilă. Ministerul Dezvoltării va avea 11 secretari de stat, Ministerul Fondurilor Europene 9, 8 la Interne, 7 la Educație și 7 la Transporturi, 5 la Antreprenoriat și Turism și 4 la Economie (care s-au separat dintr-un singur minister)”, scrie Mihai Botez pe pagina sa de socializare, pentru a arăta apoi că „fiecare post de secretar de stat aduce după el consilieri, secretară, șofer cu mașină. O sumedenie de cheltuieli”.

„Pentru cine? Pentru diverși membri PSD-PNL, fii, fiice și alte rude de președinți de organizații. Avem chiar un exemplu local, Tudorel Buzatu, trimis să fie secretar de stat în absența oricărei competențe”, spune parlamentarul USR, partid aflat acum în opoziție.

„La TV se plâng de condițiile economice grele, în culise împart sinecuri. Aceasta este esența coaliției PSD-PNL-UDMR”, arată Mihai Botez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.