Locaţiile de desfăsurare a Bursei generale a locurilor de muncă

0
345

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui organizează, vineri, 20 mai, „Bursa generală a locurilor de muncă”, în următoarele locații: Vaslui –  sediul Centrului Judeţean de Resurse pentru Asistenţă Educaţională, Str. Donici, nr. 2; Bârlad – foaierul Teatrului Victor Ion Popa, strada Republicii, nr. 268; Huşi –  sediul Cercului Militar, Str. General Teleman, nr. 6.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea, în cel mai scurt timp. Agenţii economici care participă la Bursa Gererală a Locurilor de Muncă au prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Pentru a rezerva standuri destinate recrutării, angajatorii sunt rugaţi să transmită oferta de locuri de muncă vacante la următoarele adrese: pentru Vaslui, la sediul AJOFM Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, Camera 1- parter sau email: doina.rotaru.vs@anofm.gov.ro; pentru Bârlad, la sediul ALOFM Bârlad din B-dul Epureanu, nr. 8, email: elena.ibanescu.vs@anofm.gov.ro; pentru Huşi, la sediul ALOFM Huşi din str. Al. I. Cuza, bl. 45, sc. A, parter, email: serinela.haj.vs@anofm.gov.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.