Jucătorii de rugby U15 vor juca semifinala pe „Arcul de Triumf”

0
649

După ce, în ultimul meci al sezonului regulat al Diviziei Naționale de Juniori (DNJ) – ediția 2021-2022, i-au „spulberat” pe cei de la CSS Unirea Iași (scor 73-9) și au terminat pe locul I în clasamentul general al echipelor din Moldova (cu 40 puncte), rugbiștii U15 din cadrul Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad vor disputa semifinala în compania celor de la CSA CSS Steaua București. Este vorba despre echipa clasată pe locul II în clasamentul general al echipelor din Muntenia.

Partida va avea loc sâmbătă, 14 mai, pe Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf” din București, începând cu ora 17.30. Evident, „vulturii” bârlădeni antrenați de Florin Ibănescu speră într-o victorie, pentru a-și asigura accesul în finala mare, programată pentru 15 mai, ora 16.30, pe același stadion.

În ceea ce privește cealaltă semifinală, disputată tot pe 14 mai, în aceeași locație, dar de la ora 16.00, echipele care se vor „ciocni” pe teren sunt ACS RC Cluj Junior (ocupanta primului loc din clasamentul echipelor din Transilvania – 19 puncte) și ACS Șoimii Dinamo București (ocupanta primului loc din clasamentul echipelor din Muntenia – 20 puncte).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.