Apa curentă și canalizarea au devenit realitate la Vinderei

1
573

Lucrările la sistemul de apă și canalizare se apropie de final în satele comunei Vinderei. Primarul anunță realizarea ultimelor lucrări și a branșamentelor, cerând înțelegere din partea locuitorilor pentru lucrările pe străzi.

În curând, satele componente ale comunei Vinderei vor fi branșate la rețelele de apă și canalizare. „Lucrarile la sistemul de apă și canalizare se apropie de final, astfel se lucrează intens la stațiile de epurare din satele Bradesti, Docani, Docăneasa și Valea Lungă”, spune primarul Ionuț Ghiur.

Sunt, practic, ultimele lucrări înainte ca apa curentă și canalizarea să devină realitate pentru locuitorii comunei.

„La stația de epurare din satul Vinderei așteptăm începerea lucrărilor, la branșamentul electric. De asemenea, au început lucrările la cele 300 de branșamente la sistemul de canalizare din satul Vinderei, începând cu strada de la Arion Neculai. Astăzi, în satul Docani se încheie lucrările de branșare la sistemul de canalizare, urmând branșările la sistemul de alimentare cu apă. Continuăm cu lucrările de refacere a acostamentului DC 69 Docani”, le transmite primarul locuitorilor pe o rețea de socializarea, cerând înțelegere din partea lor pentru lucrările care se desfășoară pe străzi: „În această perioadă, avem nevoie de înțelegerea dumneavoastră, întrucât, din cauza lucrărilor, unele străzi vor fi blocate circulației rutiere”.

1 COMENTARIU

  1. Vrem asfaltarea drumurilor judetene din comuna Vinderei (DJ 242 C si DJ 242 G) !!! Nu mai vrem motive de amanare de la an la an !!! Cei din judetul Galati au asfaltat pana la limita cu judetul Vaslui, la ei se poate .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.