28 oi moarte după ce autoutilitarea care le transporta s-a răsturnat în urma unui accident

0
526

Cele patru persoane, între care și un copil, s-au autoevacuat din mașini și nu au necesitat îngrijiri medicale, după ce două autovehicule au intrat în coleziune la Gura Văii, Stănilești. 28 de oi dintre cele 120 transportate de autoutilitara răsturnată au murit.

Pompierii hușeni au intervenit, în această dimineață, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurare măsuri PSI în urma producerii unui accident rutier în localitatea Gura Văii din comuna Stănilești.

În accident au fost implicate două autovehicule (un autoturism și o autoutilitară) în care se aflau patru persoane, între care și un minor, care s-au tamponat. Până la sosirea echipajelor de intervenție, toate persoanele aflate în cele două autovehicule se autoevacuaseră. Niciuna dintre persoanele implicate în accident nu a necesitat îngrijiri medicale.

În urma coleziunii dintre cele autovehicule, însă, au murit 28 ovine dintre cele 120 aflate în autoutilitara răsturnată. Restul animalelor au fost salvate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.