Consilierii locali PNL au demonstrat că microbuzul Transurb nu „merge și-așa”

0
719

Mandatul Consiliului de Administrație al SC Transurb SA nu a fost prelungit, după ce, marți, consilierii locali PNL, care dețin, împreună cu aleșii USR-PLUS, majoritatea în Consiliul Local Vaslui, au respins un proiect de hotărâre în acest sens. Deputatul Tudor Polak, președintele Organizației Municipale PNL Vaslui, care a urmărit cu atenție „dezastrele” din curtea operatorului de transport în comun, a anunțat pe pagina sa de socializare acest lucru, într-un post-scriptum la o postare plină de ironie.

„Înainte, că înainte era mai bine…

Primarul Vasluiului vrea prelungirea mandatului Consiliului de Administrație al Transurb, după toate dezastrele pe care acesta le-a cauzat companiei.

De ce? Fiindcă merge şi-aşa!

Vorba vine, având în vedere că unele autobuze ale companiei locale nu prea mai merg, ba iau şi foc sau se dezmembrează în timpul curselor.

Primăria pare totuşi că s-a ataşat de administrația-dezastru şi se face că nu vede. Noi, însă, vedem că transportul vasluian a devenit bătaia de joc a decidenților locali, care îi vor în funcții pe aceiaşi incompetenți.

Ştim că despărțirea e grea, însă mai greu este pentru vasluieni să călătorească în autobuze în flăcări, pe străzile oraşului.

Raționamentul e dificil de înțeles. Dar, cum obişnuința e a doua natură a omului, presupunem că domn’ primar vrea să rămână constant în eşecuri şi să-şi țină aproape propria administrație defectuasă.

Pe principiul, or fi incompetenți, da-s ai noştri.

Dar ai noştri, vasluienii, când vor fi despăgubiți, domnule primar?”, a scris deputatul liberal pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.