Arde microbuzul Transurb, ia foc și deputatul Polak!

Și pe bună dreptate, neregulile de la Transurb fiind în repetate rânduri în atenția deputatului liberal, fost candidat la Primăria Vaslui. Sub titlul „Ajunge! Incompetența şi indolența au mers prea departe!”, Tudor Polak atrage atenția asupra faptului că „vasluienii sunt puşi în pericol în mijloacele de transport în comun deținute de compania SC Transurb SA, cu ştiința şi aprobarea tacită a primarului Vasile Pavăl”.

Și, continuă parlamentarul: „Acum câteva zile, unul dintre vehiculele companiei vasluiene de transport public Transurb şi-a pierdut una dintre uşi în timpul mersului. Deşi grav avariat, s-ar părea că vehiculul efectua curse fără nicio problemă. Dacă situația n-ar fi tragică, ar fi comică.

Astăzi (sâmbătă, n.r.), un alt autoturism al aceleiaşi companii a luat foc, în timp ce transporta pasageri. Din fericire, nimeni nu a fost accidentat, poate doar demnitatea vasluienilor cărora li se încalcă până şi dreptul de a călători decent, în condiții de minimă siguranţă”.

Ani de zile, mai spune parlamentarul, „managementul defectuos al companiei de transport public local Transurb a fost girat de primarul vasluian Pavăl. Norocul nostru că mandatul conducerii acestei companii se apropie de final. Totuşi, cine va răspunde pentru riscurile la care sute de vasluieni au fost expuşi zilnic, în mijloacele de transport în comun? Primarul Vasile Pavăl? Protejații lui de la Transurb? Când vom vedea o anchetă publică vis-a-vis de incidentele din această săptămână? Până când trebuie să tolereze vasluienii incompetența, proasta administrare şi ignoranța conducerii municipiului Vaslui? Dacă nu găsim vinovații, vom găsi victimele. Primarul Vasile Pavăl nu trebuie să mai aibă niciun cuvânt de spus în desemnarea noii conduceri a SC Transurb SA. Am văzut cu toții cum a gestionat, ani de zile, o situație prin care interesele proprii au primat, în defavoarea vasluienilor. Puțin probabil ca ceva să se schimbe.

Vasluienii merită transparență, competență şi siguranță. Sunt condiții în limita bunului simț”, a conchis Tudor Polak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.