Primăria Vaslui invită vasluienii să vină cu propuneri pentru bugetul pe 2022

1
603

Începând de ieri, Primăria municipiului Vaslui a scos în dezbatere publică proiectul de buget pentru anul 2022. După ce îl consultă pe siteul instituției, primariavs.ro, vasluienii pot trimite propuneri pe adresa de mail a primăriei.

Începând de ieri și până pe 27 ianuarie, pe pagina de internet a Primăriei municipiului Vaslui, primariavs.ro, vasluienii pot citi proiectul de buget pentru anul 2022, care a fost scos în dezbatere publică. El poate fi consultat de vasluieni, care sunt așteptați să trimită propuneri, mai ales în privința investițiilor pe care le consideră necesare.

Proiectul de buget intrat în dezbatere publică cuprinde secțiunea de venituri, cea de cheltuieli și proiectul de investiții pentru anul 2022.

Printre acestea figurează obiective precum extinderea și modernizarea sistemului de supraveghere video în municipiul Vaslui, construcția și dotarea unei grădinițe, construcția și dotarea unei creșe noi, reamenajarea sălii de sport de la Școala „Ștefan cel Mare”, demolarea clădirii fostului internat al Colegiului „Anghel Rugină”, amenajarea unui parc de joacă în suburbia Brodoc, dotarea cu utilități a bazinului de înot, înlocuirea gadrului de la Cimitirul Eternitatea, extinderea rețelei de distribuție a energiei electrice pe străzile General Rășcanu, Poet Ion Enache, Iuliu Maniu, Gh. Roșca Codreanu, Lacurilor, Ceramica, Octavian Mărculescu sau modernizarea sistemului de iluminat pe strada Ștefan cel Mare, alături de alte obiective.

1 COMENTARIU

  1. Sa ne zică ce au înțeles din chestionarul de anul trecut sau doar a fost asa de pe vreun proiect și ala? Sa ne zică ca au fost cel mai mult puse parcările ca lipsa sau dorința în oraș… Asta nu ni se zice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.