Mihai Botez, singurul parlamentar care își prezintă raportul de activitate

0
989

Se pot spune multe despre deputatul Mihai Botez și partidul pe care îl reprezintă, USR-PLUS, iar adversarii, bineînțeles, nu ezită să puncteze negativ. Pe de altă parte, Botez este însă singurul parlamentar vasluian care înțelege ca, la sfârșit de an, să prezinte un raport de activitate în fața vasluienilor, cei care l-au ales.

„În toată activitatea mea de deputat, transparența a fost un obiectiv pe care am încercat să îl ating constant. Fie că a fost vorba de activitatea mea politică sau activitatea din partid, cetățenii care m-au votat, și nu numai, au datoria să știe care sunt acțiunile pe care le-am desfășurat în sesiunea anterioară”, scrie deputatul Mihai Botez, președintele USR-PLUS, pe pagina sa de socializare într-o postare în care își prezintă raportul de activitate pe anul precedent pentru informarea vasluienilor, celor care l-au ales.

Botez este singurul parlamentar vasluian care înțelege să facă acest lucru, așa cum este, de altfel, și singurul ales din județ care, la fiecare început de săptămână, de când a fost ales, își prezintă  pe pagina sa de socializare agenda săptămânii, adică acțiunile și planurile pe care le are în program pentru acea săptămână.

„Anul 2021 a fost unul plin de provocări, însă nimeni nu ar trebui să intre în politică dacă nu se așteaptă la provocări.

Așa cum v-am obișnuit, după fiecare sesiune parlamentară, vin în fața dumneavoastră cu un raport care conține principalele activități pe care le-am desfășurat în lunile anterioare.

Raportul poate fi citit în totalitate aici: https://mihaibotez.ro/…/Mihai-Botez.-Raport-pe-anul…

Un politician trebuie să se adapteze și să își îmbunătățească activitatea. De aceea, aștept să îmi scrieți, după ce ați citit raportul, inclusiv eventualele critici constructive. Politicienii nu ar trebui să se ferească de acestea, ci să învețe din ele”, le transmite parlamentarul vasluienilor care vor avea ocazia să-i citească raportul de activitate.

„Pentru anul 2022, îmi propun să fiu mai aproape de cetățeni și să răspund mai bine la nevoile acestora. Provocările vor veni și în acest an, cu siguranță. Trebuie doar să fim pregătiți pentru ele”, mai spune Mihai Botez.

„Prezentul raport reprezintă o mică parte din toată activitatea mea din acest an. Pe lângă activitățile prezentate, am avut zeci de întâlniri, discuții, și am străbătut mii de kilometri, toate cu un singur scop: a fi mai aproape de cetățean”, scrie deputatul înainte de a-și prezenta activitatea în cifre: „1 comisie în care sunt membru: Comisia pentru Politică Economică, Reformă și Privatizare, 13 luări de cuvânt dintre care 8 declarații politice, 71 de inițiative legislative semnate, 2 proiecte de hotârâre semnate, 21 întrebări și interpelări 1.945 de voturi”.

„În cadrul declarațiilor politice am vorbit despre (lipsa) dotările(or) polițiștilor, am făcut apeluri către primari pentru a se implica în campania de vaccinare, dar am și sancționat public membrii consiliului de conducere ASF pentru lipsa de reacție în cazul falimentului City Insurance. Un alt subiect important s-a referit la siguranța rutieră. În cadrul întrebărilor și interpelărilor, am abordat subiecte precum criza din energie, dar și subiecte punctuale, din sesizările venite de la cetățeni. Printre sesizările venite de la cetățeni au fost inclusiv subiecte legate de infrastructura județului Vaslui, unde când nu am putut obține răspunsul direct, am trimis întrebări către Ministerul Transporturilor”. Astfel își începe prezentarea activității de parlamentar Mihai Botez. Vasluienii interesați pot găsi detaliile la adresa indicată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.