Mandate puse în aplicare de polițiștii vasluieni

Pe 5 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui au căutat și depistat, în municipiul Vaslui, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitate, pe numele căruia, în data de 4 ianuarie, Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 4 ani, pentru săvârșirea a două infracțiuni de conducere fără permis, săvârșite în perioada 2016 – 2019. Persoana a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Tot pe 5 ianuarie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiulu Vaslui au căutat și depistat, în comuna Gârceni, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din localitatea Slobozia, comuna Gârceni. Pe numele acestuia, în data de 7 decembrie 2021, Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 2 ani și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, săvârșită în anul 2021, în comuna Oșești. Persoana a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Pe 3 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au căutat și depistat, în comuna Miclești, un bărbat în vârstă de 23 de ani, din localitatea Chircești, comuna Miclești. Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare/extrădare, bărbatul fiind căutat sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra vieții, în luna august 2021. Persoana sus-menționată a fost preluată de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, și prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, pentru dispunerea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.