Grădina Publică Bârlad va beneficia de iluminat public modern

1
992

Ieri, 12 ianuarie, au fost demarate lucrările de modernizare a sistemului de iluminat public din incinta Grădinii Publice Bârlad. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții primăriei, prin intermediul unui comunicat de presă, unde se menționează că investiția are o valoare de circa 500.000 lei cu TVA și prevede înlocuirea a 37 de stâlpi de iluminat cu 89 de aparate de iluminat de diferite puteri.

„În completarea lucrărilor pe care le-am făcut în Grădină, și mă refer aici la montajul unui sistem de irigație modern, înlocuirea băncilor și coșurilor de pe alei și altele, demarăm, astăzi (ieri, n.r.), lucrările de modernizare a sistemului de iluminat. Cel vechi era mai mult decât depășit și trebuia să intervenim, mai ales în perspectiva demarării unui alt proiect ambițios, care prevede lucrări de reabilitare pe o suprafață foarte mare din Grădină. Este o oază de verdeață la care bârlădenii țin foarte mult și care merită toată atenția noastră”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Termenul de execuție este de patru luni, cel de garanție de 60 de luni, iar finanțarea proiectului este asigurată de la bugetul local.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.