Doi tineri arestați pentru două infracțiuni violente, săvârșite în ultima zi a anului trecut

0
781

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 24, respectiv 26 de ani, din localitatea Băbușa,  bănuiți de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată și lovire sau alte violențe. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în data de  31 decembrie 2021, la ora 18.00, cei doi, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi agresat doi bărbați, în vârstă de 32, respectiv 53 de ani, din localitatea Păltiniș, comuna Băcești, în timp ce se deplasau spre domiciliu. Ca urmare a agresiunilor, persoanele vătămate au suferit leziuni ce au necesitat 4 – 5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

De asemenea, în aceeași zi, în jurul orei 20.00, cei doi ar fi pătruns în locuința unui bărbat în vârstă de 68 de ani, din localitatea Băbușa, comuna Băcești, iar prin violență l-ar fi deposedat de o sumă de bani.

Pe 7 ianuarie, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de cei doi bărbați măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Pe 8 ianuarie, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor doi bărbați.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.