Din opoziție, se vede mai bine: Româna, țara lui „scapă cine poate”

„Criza prețurilor la energie, criza sanitară și cea din Ministerul de Interne ne arată că România este în perioada aceasta țara din care scapă cine poate”, spune deputatul USR-PLUS Mihai Botez.

Deputatul Mihai Botez, președintele USR-PLUS Vaslui, crede că în prezent România este „o țară cu un Guvern slab”. „Un stat care nu reușește să-și impună legea pe care singur și-a creat-o. Un stat slab din care scapă cine poate este un stat care nu reușește să creeze mecanisme care să funcționeze fără tătuci”, scrie parlamentarul vasluian pe pagina sa de socializare, Botez îndemnându-i însă pe cititorii săi să nu dezarmeze, pentru că „faptul că suntem în acest club select, al NATO și UE, ne-a ajutat foarte mult”.

„Ce este esențial însă este calitatea oamenilor din această țară care s-au descurcat în toate condițiile. Acei oameni buni care au respectat legile, care și-au plătit impozitele, care și-au ajutat vecinii și semenii trebuie acum să vină împreună. Să se organizeze și să creeze mecanismele pentru ca aceste crize care vor mai veni să nu ne prindă mereu nepregătiți și să-i ia pe cei mai vulnerabili dintre noi”, mai spune parlamentarul pentru cititorii săi din online.

Pentru Botez, soluția la toate acestea este una singură, și anume implicarea cetățenilor în viața social-politică: „Soluția este ca mai mulți oameni competenți să intre în ONG-uri, să între în politică, să învețe să facă echipă și, când momentul va fi oportun, să acceadă pe funcții politice din care să creeze mecanisme care să facă țara să funcționeze”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.