Degeaba sunt drumurile asfaltate, dacă noroiu-i cât casa!

0
918

Drumurile asfaltate din întreg județul au scăpat de zăpadă, dar s-au umplut de noroi. Un exemplu de manual vine din comuna Șuletea, unde asfaltul este acoperit de noroiul lăsat de utilajele agricole grele venite de pe drumurile secundare. Practic, între un drum asfaltat și un drum de pământ nu mai există nicio diferență, ambele fiind aproape impracticabile. Primarul comunei a făcut apel la fermieri ca, după ce ies de pe ogoare, să își curețe cauciucurile, prevenind, astfel, evenimentele rutiere nedorite.

Unele drumurile asfaltate din comuna Șuletea, mai ales cele de la marginea satelor, au devenit impracticabile. Acestea sunt acoperite de noroi, adus de către utilajele grele care vin de pe ogoarele din jurul satelor. Practic se ajunge până într-acolo încât nu mai există nicio diferență între un drum asfaltat și unul de pământ.

În acest context, primarul comunei, Ciprian Tamaș, a făcut un apel către fermieri să-și curețe cauciucurile tractoarelor și ale celorlalte utilaje grele la intrarea pe șosea.

„Rog fermierii din comuna Șuletea să nu mai transforme drumurile noastre în drumuri impracticabile! Atunci când vă întoarceți de pe ogoare, opriți la intrarea pe drumurile asfaltate sau pietruite și curățați cauciucurile de noroi cu un levier! Se pot întâmpla accidente! Trebuie să fim conștienți cu toții că este mai bine să prevenim, decât să reparăm!”, scrie primarul din Șuletea pe contul său de socializare.

Tamaș spune că, pentru viitor, pentru a preveni ca aceste lucruri să se mai întâmple, va intra în acțiune poliția locală, care „va supraveghea aceste aspecte și va dispune în consecință! „Am încredere că veți da curs solicitării noastre și ne vom păstra drumurile mereu practicabile!”, mai scrie primarul care le cere cetășenilor să sesizeze primăria dacă fermierii nu se vor conforma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.