98 de școli vasluiene, eligibile pentru finanțare prin PNRR

0
779

98 de școli din județul Vaslui sunt eligibile pentru a primi finanțare prin PNRR. Anunțul a fost făcut de către deputatul Mihai Botez, președintele USR Vaslui, care arată că acestea ar putea primi bani pentru programe remediale, after school, pentru formarea profesorilor sau pentru mici investiții.

„Au început preînscrierile pentru școlile care au elevi cu risc crescut de abandon școlar, pentru accesarea unui grant în valoare de până la 200.000 de euro”, anunță deputatul USR Mihai Botez, pe pagina sa de socializare. Parlamentarul arată că granturile pot fi folosite pentru programe remediale, after school, pentru formarea profesorilor sau pentru mici investiții de care școala are nevoie.

„În această etapă, vor fi 250 de școli care vor primi finanțare, iar principiul este primul venit, primul servit. În județul Vaslui sunt eligibile pentru a primi finanțare 98 de școli”, scrie Botez, care pune la dispoziție lista acestor unități de învățământ, disponibilă la linkul https://bit.ly/3GerTgC, dar și linkul de înscriere: shorturl.at/bkIMR

„Dacă școala din localitatea dumneavoastră este pe listă, contactați de urgență conducerea școlii pentru a aplica!”, este apelul parlamentarului vasluian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.