Primarul din Deleni își caută pe facebook consilier personal. Urgent!

Primarul comunei Deleni, Doru Eșanu, a dat anunț pe facebook că își caută urgent consilier personal. Condițiile sunt să aibă carnet de conducere și studii superioare, economice sau în construcții.

Primarul comunei Deleni are nevoie urgentă de un consilier personal, ori pentru carnetul de conducere, categoria B, pe care acesta trebuie să-l aibă, ori pentru studiile economice sau de arhitectură care i se cer. Acestea sunt condițiile cerute de edil în anunțul pe care l-a postat pe facebook, atât pe pagina primăriei, cât și pe contul personal. Viitorul angajat i se mai cere și o vechime minimă de trei ani în muncă.

„Primăria Deleni angajează urgent consilier al primarului”, este anunțul pus pe facebook, care a stârnit și nemulțumiri din partea locuitorilor. „Asta mai trebuia, că restul le avem”, se spune într-un comentariu. Însă primarul își apără decizia: „Dacă vă uitați la condiții, o să realizați că pentru comună e necesar acest post, în condițiile de dezvoltare ale momentului actual”.

Totuși, edilul e sceptic că va găsi pe cineva care să dorească postul, pentru că salariul ar fi de 2.400 de lei. „Nu cred că se înghesuie mulți”, spune primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.