Deputatul Mihai Botez invită vasluienii să le scrie aleșilor

0
799

„Dacă întâmpinați o problemă, vă invit să le scrieți reprezentanților voștri – deputaților, senatorilor, consilierilor locali sau primarilor”, spune deputatul USR Mihai Botez, care promite că va răspunde și chiar va rezolva problemele sesizate.

„Dacă postăm pe Facebook, postarea va atrage 1-2 like-uri. În schimb, un reprezentant se poate interesa la instituții și poate rezolva problema”, le transmite vasluienilor președintele USR din județul Vaslui, Mihai Botez, de pe pagina sa de socializare, într-o postare în care îi invită pe vasluieni să interacționeze cu reprezentanții lor în Parlamentul României, dar nu numai cu ei.

Botez oferă un exemplu personal: „Ieri, am primit un mesaj de la un coleg în care mi-a spus despre problemele întâmpinate de românii și străinii care trebuie să treacă granița cu Moldova, Ucraina sau Serbia, cărora li se cere un test PCR, chiar dacă sunt vaccinați. I-am scris doctorului Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, iar acum așteptăm răspunsul”.

„Dacă întâmpinați o problemă, vă invit să le scrieți reprezentanților voștri – deputaților, senatorilor, consilierilor locali sau primarilor”, spune parlamentarul, care promite că va continua pe aceeași linie. „Dacă crezi că te pot ajuta cu o problemă, nu ezita să îmi scrii. Voi face tot ce ține de mine ca tu să obții un răspuns la întrebările tale și poate chiar o rezolvare a problemei”, a mai transmis Mihai Botez în mesajul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.