Crimă după „modelul vasluian”, în Dâmbovița

0
1266

După „violul multiplu” de la Văleni, părinți băuți și căzuți prin șanțuri și alte fapte reprobabile devenite celebre și repere pentru presa națională, Vasluiul „brevetează” și o crimă: cea anunțată în urma unui accident. Un bărbat care s-a răsturnat cu maşina pe DN 72A, în Gemenea, judeţul Dâmboviţa, le-a spus poliţiştilor că şi-a ucis soţia, care a fost apoi găsită la adresa indicată de el. Crima amintește întregii prese naționale de o alta, recentă, mărturisită de un vasluian ambulanțierilor veniți să-l salveze după ce făcuse un accident. El le-a spus că tocmai și-a ucis soția și copilul.

„Ca la Vaslui” sau „După 10 ani la Vaslui”. Sunt expresiile care au consacrat județul Vaslui, evident, în sens negativ. După „violul multiplu” de la Văleni, părinții în stare avansată de ebrietate filmați cum cădeau prin șanțuri, alte și alte fapte reprobabile care au ajuns în presa națională patentând un „model vasluian”, se pare că județul nostru face progrese remarcabile pe această cale, ajungând să breveteze și un model de crimă. Este vorba despre crima anunțată după ce autorul face și un accident auto, la scurt timp după abominabila sa faptă.

Presa națională „vuiește” acum despre un bărbat care s-a răsturnat cu maşina pe DN 72A, în localitatea Gemenea, judeţul Dâmboviţa, și care le-a spus poliţiştilor sosiți la fața locului că şi-a ucis soţia, care a fost apoi găsită la adresa indicată de el.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul. Fiindcă acesta a susţinut că şi-ar fi omorât soţia, un echipaj de poliţie s-a deplasat urgent la o adresă indicată de el, în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmboviţa, unde a fost identificată o femeie de 26 de ani, decedată”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dâmboviţa. Conform unor surse judiciare, bărbatul a comis omorul pe fondul unei dispute cu soţia, pe fondul geloziei.

Cazul seamănă izbitor cu o altă crimă recentă comisă în județul Vaslui, ceea ce presa națională a subliniat apăsat. La începutul acestei luni, un bărbat de 79 de ani din Cornii Albești a mărturisit că şi-a omorât soţia şi fiul, care avea handicap locomotor, în urma unui accident rutier. După comiterea crimei, bărbatul a plecat cu maşina cu gândul să-şi pună capăt zilelor. În zona Costești a intrat cu autovehicolul în șanț. La sosirea ambulanței, el le-a spus medicilor că și-a ucis soția și fiul acasă, la Cornii Albești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.