Bârlădenii, invitație la teatru: ultima premieră din anul 2021!

În acest week-end, publicul bârlădean amator de spectacole de teatru este invitat la ultima premieră din anul 2021, respectiv cea de-a doua a stagiunii 2021-2022. Este vorba despre comedia „Fazanul”, de Georges Feydeau, pusă în scenă de artiștii Teatrului „Victor Ion Popa” Bârlad.

După ce, la jumătatea lui noiembrie, actorii Teatrului „Victor Ion Popa” Bârlad au prezentat, în premieră, spectacolul „Pușlamaua de la etajul 13”, a dramaturgului Mircea M. Ionescu, acum, cu puțin înainte de Sărbătorile de Iarnă, trupa de artiști va juca într-o nouă piesă de teatru în fața publicului iubitor de reprezentații live. Este vorba despre comedia „Fazanul”, scrisă de Georges Feydeau, ce reprezintă ultima premieră a anului 2021, respectiv a doua a stagiunii 2021-2022. Aceasta va fi jucată pe scena teatrului bârlădean sâmbătă, 11 decembrie, începând cu ora 18.30.

„Piesa este o comedie bulevardieră ce abordează tema, atât de cunoscută, a păcălitorului păcălit, într-o montare în care umorul este, de fapt, protagonistul, iar moravurile sunt tratate cu ironie. Întâmplări efervescente (în care soţiile, soţii, amanţii şi amantele se întâlnesc într-un joc al oglinzilor) vor face ca fiecare personaj să se reflecte din mai multe unghiuri, sub lumini diferite. Vom întâlni răsturnări de situaţie burleşti, un pic de şantaj, o groază de minciuni, situaţii neaşteptate, un ritm accelerat şi mult haos… La final, se restabilește echilibrul (sau dezechilibrul?) iniţial! Vă așteptăm, dragi spectatori, să râdem și să apreciem comicul împreună, să ne unească gluma și să trăim, pe durata spectacolului, o comedie franțuzească de bulevard!”, este invitația la spectacol lansată de Teodora Spînu, secretarul literar al teatrului bârlădean, prin intermediul paginii de socializare a instituției.

Din distribuție fac parte actorii: George Sobolevschi, Sorin Ghiorghe, Ramona Ananie, Petronela Ene, Simon Salcă Jr., Irina Cocea, Cristian Todică, Marcel Anghel, Oana Florea, Lily Popa Alexiu, Cătălina Rusu, Cella Croitoru, Alexandru Savu, Lucian Arhire și Diana Hatmanu. Regia artistică este semnată de Ștefan Alexiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.