RC Bârlad are asigurat locul III în DNS

Cu doar o etapă înaintea încheierii sezonului regulat al Diviziei Naționale de Seniori (DNS), ediția 2021, echipa Rugby Club (RC) Bârlad se menține pe podium, mai exact pe locul III, dar nu mai poate spera să urce mai sus. Astfel, bronzul le este asigurat bârlădenilor după ce, în week-end, au înregistrat o nouă victorie categorică disputată în returul campionatului. Este vorba despre partida aferentă etapei a XVII-a, ce a avut loc pe 27 noiembrie, în deplasare, pe stadionul Unirea din Suceava, în compania echipei CSM Bucovina Suceava.

Așa cum și-au obișnuit fanii, sportivii legitimați la RC Bârlad și antrenați de Ioan Harnagea s-au mobilizat exemplar și au câștigat meciul cu scorul de 70-9 (la pauză 28-9). După timpul regulamentar de joc, gazdele numărau doar două lovituri de pedeapsă și un dropgol, în timp ce bârlădenii au totalizat 10 eseuri și 10 transformări. Pentru RC Bârlad, au marcat Lazăr Azoiței și Toma Mîrzac – câte 2 eseuri fiecare, Marius Tei, Ionuț Dascălu, George Mătasă, Alexandru Dan și Dragoș Mihoc – câte un eseu fiecare, iar Ovidiu Neagu – un eseu și 10 transformări.

În cea de-a XVIII-a și ultima etapă din returul campionatului, programată pentru 4 decembrie, seniorii bârlădeni vor juca de la ora 13.00, pe teren propriu, pe stadionul Rulmentul din Bârlad, împotriva sportivilor de la Rugby Club Gura Humorului.

După cele 17 etape disputate până acum, dar 15 meciuri jucate, RC Bârlad se află tot pe locul III în clasament, cu 57 de puncte, după CS Știința Petroșani (68 puncte – campioana DNS) și CS Năvodari (63 puncte), dar înaintea echipelor CSM Galați (44 puncte), RC Grivița București (40 puncte), Rugby Club Gura Humorului (27 puncte), CSM Bucovina Suceava (19 puncte), CSU AV Arad (18 puncte) și CSU Alba Iulia (5 puncte).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.