Profesorii Elena Monu și Nicolae Crețu, cei mai noi „Cetățeni de Onoare ai Bârladului”

La distanță de una, respectiv două luni de când consilierii locali și-au dat acordul cu privire la acordarea distincției de „Cetățean de Onoare al Bârladului” unor reputați profesori bârlădeni, personalitățile în cauză au fost celebrate în plenul Consiliului Local Bârlad. S-a întâmplat vineri, 26 noiembrie, la finele ședinței ordinare aferente acestei luni, când, într-un cadru festiv și plin de emoție, primarul Dumitru Boroș le-a acordat titlul de „Cetățean de Onoare al Bârladului”.

Este vorba despre distinsa profesoară dr. Elena Monu și reputatul profesor universitar dr. Nicolae Crețu. Ceremonia de înmânare a distincțiilor a avut loc în plenul ședinței ordinare a Consiliului Local Bârlad, instituție care, pe data de 16.07.2021, a emis Hotărârea nr. 265 privind acordarea titlului de „Cetățean de Onoare al Municipiului Bârlad doamnei profesor doctor Elena Monu” și pe data de 31.08.2021 a emis Hotărârea nr. 305 privind acordarea titlului de „Cetățean de Onoare al Municipiului Bârlad domnului profesor universitar doctor Nicolae Crețu”.

„Două personalități care nu mai au nevoie de nicio prezentare și de două ori o onoare pentru mine și membrii Consiliului Local de a le recompensa pe măsură. Le mulțumesc, în numele cetățenilor municipiului Bârlad, pentru contribuția uriașă la viața academică, didactică și culturală a localității noastre. Amândurora le doresc sănătate multă, pentru a ne mai preda, mult timp de acum înainte, lecții de viață bună”, a spus primarul Dumitru Boroș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.