Primul eveniment de donare de sânge în municipiul Vaslui, via USR PLUS

0
686

Vasluienii care doresc să doneze sânge o vor putea face fără a se mai deplasa la Bârlad, unde există, după cum se știe, singurul centru de transfuzii din județ. Joi, 25 noiembrie, USR PLUS Vaslui va organiza primul astfel de eveniment, o echipă a centrului din Bârlad deplasându-se în municipiul Vaslui.  

„Donăm sânge la Vaslui”, spun useriștii vasluieni, care au organziat primul eveniment de donare de sânge în municipiu Vaslui. „Hai alături de noi!”, îi îndeamnă ei pe vasluieni.

„Joi, 25 noiembrie, se va desfășura primul eveniment în care cetățenii din municipiul Vaslui vor putea dona sânge la ei în municipiu. Echipa de la CTS Bârlad va asigura echipamentele și personalul de specialitate pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de siguranță. Evenimentul se va desfășura în cabinetul doamnei doctor Ghiur Luminița, situat pe Strada Republicii 376, Sc. A, Ap. 19, parter. Ca punct de reper, cabinetul este situat în clădirea din fața Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”, transmite organizația politică, încă de pe acum, pentru ca vasluienii care doresc să participe la acest eveniment să știe din timp ce au de făcut.

De altfel, pentru ca evenimentul să se desfășoare în cele mai bune condiții, doritorii trebuie să-și anunțe participarea prin una dintre cele două modalități puse la dispoziție: sunând la numărul 0742.056.507 sau înscriindu-se în formularul pus la dispoziția la următoarea adresă: https://forms.gle/thXZEkebWk4dEv7S8

„Toți cei care doresc să participe sunt invitați să citească condițiile de admisibilitate aici http://www.ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html. Respectarea condițiilor de admisibilitate garantează siguranța pentru donator și pentru primitor”, mai transmit inițiatorii acțiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.