Nou comandant la Regimentul 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell” Bârlad

0
1570

Pe data de 10 noiembrie, când sărbătorim Ziua Artileriei Române, colonelul Marius-Lucian Savin a fost împuternicit să preia atribuțiile funcției de comandant al Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell” Bârlad. Numirea a avut loc în cadrul unei ceremonii militare de predare – primire a comenzii și a drapelului de luptă, desfășurată pe platoul regimentului, în prezența comandantului Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general-maior Dragoș-Dumitru Iacob, a reprezentanților instituțiilor publice locale și a personalului regimentului.

„Cu această ocazie, s-a dat citire ordinului de împuternicire a colonelului Costel-Sorin Balan pe o funcție în structura Statului Major al Forțelor Terestre. Comanda și drapelul de luptă a Regimentului 52 Artilerie Mixtă «General Alexandru Tell» au fost preluate de locțiitorului comandantului, colonel Marius-Lucian Savin. În alocuțiunea sa, colonelul Costel-Sorin Balan a mulțumit colectivului pe care l-a condus timp de patru ani, pentru implicarea și spiritul de camaraderie de care a dat dovadă pentru îndeplinirea tuturor ordinelor și sarcinilor primite și i-a ordonat să ducă mai departe cu mândrie tradițiile de luptă ale unității”, au precizat reprezentanții regimentului.

Potrivit acestora, colectivul unității militare i-a mulțumit și i-a urat colonelului Costel-Sorin Balan multă sănătate, putere de muncă, mult succes în noua funcție și i-a prezentat onorul! Activitatea s-a desfășurat cu respectarea tuturor măsurilor impuse de limitarea infectării şi răspândirii virusului SARS-CoV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.