Jucător al CSM Vaslui, convocat la naționala de handbal

Clubul de handbal vasluian CSM Vaslui se mândrește cu un jucător, Gabriel Cumpănici, convocat la echipa națională, care va participa la sfârșitul lui decembrie și începutul lui ianuarie 2022 la Trofeul „Carpați”, respectiv turneul preliminar de calificare la Campionatul Mondial.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Vaslui a anunțat cu mândrie că unul dintre membrii echipei HC Vaslui, Gabriel Cumpănici, a fost convocat la echipa națională a României de seniori.

„Handbalistul nostru va participa, în perioada 28-29 decembrie, la Cluj-Napoca, la Trofeul „Carpați”, care se va disputa în sistem Final Four. În perioada 7-9 ianuarie 2022, tot la Cluj-Napoca, va avea loc turneul preliminar de calificare la Campionatul Mondial. Naționala pregătită de Xavier Pascual va întâlni selecționatele din Israel, Cipru și Moldova”, au transmis cei de la CSM Vaslui.

Interul vasluian Gabriel Cumpãnici a debutat cu brio la echipa națională a României la începutul acestei luni, când a fost convocat pentru amicalul cu Georgia, reușind să înscrie două goluri. Prestația sa se pare că l-a determinat pe antrenorul echipei să mizeze din nou pe aportul său. „Chiar dacă a fost un meci amical, emoțiile sunt copleșitoare atunci când aștepți momentul să intri în teren. Să debutezi pentru națională e un sentiment unic. Am încercat să dau tot ce e mai bun în mine, să demonstrez că merit să fiu aici. Mă bucur că am debutat cu victorie și sper să facem meciuri la fel de bune și în amicalele cu Spania”, a spus după meci Gabriel Cumpănici pentru pagina de facebook a Clubului Sportiv Municipal Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.