Datorită bârlădenilor cu spirit civic, peste 2 tone de material reciclabil nu mai merg la groapa de gunoi

La sfârșitul campaniei de colectare a deșeurilor reciclabile inițiate de către USR, deputatul Mihai Botez, președintele partidului, a anunțat cu mândrie colectarea a peste două tone de material reciclabil, care nu va mai ajunge la groapa de gunoi.

„Mulțumim!”, scrie Mihai Botez pe pagina sa de socializare la sfârșitul campaniei prin care bârlădenii au fost invitați să participe la o colectare selectivă a deșeurilor, campanie pe care parlamentarul o consideră un succes, atât prin cantitatea colectată, dar mai ales prin spiritul civic demonstrat de bârlădeni. „Mulțumiri trebuie să meargă și către Octavian Berceanu, care ne-a ajutat să pornim cu dreptul campania de colectare selectivă, dar și către membrii USR care s-au voluntariat să stea la cort și să îndure uneori niște condiții meteo nu tocmai prietenoase”, își continuă mesajul Botez.

„Această campanie a avut rolul să ne pună din nou în dialog și să arătăm că se poate face colectare selectivă. Am primit multe idei și sugestii de la participanții la campanie și veți vedea că vom mai face pași spre un oraș mai curat și spre un proces de colectare selectivă mai eficient”, le scrie Mihai Botez, el însuși bârlădean, tuturor locuitorilor orașului care s-au implicat, promițându-le o revenire a acestei campanii.  

„Vă rog să țineți aproape de noi și în continuare, iar până când vom relua campania, vă rog să puneți materialele reciclabile separat de deșeurile menajere. Pentru început, dacă e prea greu, măcar nu mai puneți deșeu menajer în pubelele colorate, astfel încât deșeurile reciclabile să nu se mai contamineze. Dacă aveți cantități mai mare de deșeuri reciclabile, verificați dacă nu le puteți valorifica la un centru de colectare. Faceți, vă rog, toate demersurile pentru a reduce cantitatea de deșeu menajer care merge la groapa de gunoi!”, le mai transmite președintele USR bârlădenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.