CJ a salvat comuna Șuletea de la un adevărat dezastru

Cei 200 de mii de lei alocați comunei Șulerea de către Consiliul Județean în ultima sa ședință au salvat comunitatea de la dezastru, permițând reconectarea la energie electrică a rețelei de apă-canal. Asta spune primarul Ciprian Tamaș, care se răfuiește cu liberalul Gelu Veziteu, liderul consierilor PNL, care a propus în ședință tăierea sumei pentru comună.

„Consiliul Județean Vaslui a atribuit comunei noastre suma de 200.000 de lei! Astfel, problemele pe care le avem cu Compania E.ON România se vor rezolva! Vom plăti repede debitele restante și ne vor rebranșa punctele deconectate! Dacă nu ni s-ar fi acordat acest ajutor de urgență, săptămâna viitoare (aceastp spotămână, n.r.), ar fi urmat dezastrul! Toate punctele de consum ar fi fost debranșate, inclusiv cele de la stațiile de aducțiune a apei!”, le scrie pe pagina sa de socializare primarul Ciprian Tamaș locuitorilor comunei Șuletea.

Edilul are apoi de transmis un avertisment pentru oamenii din comună, pe care îi informează asupra faptului că, în cadrul ședinței Consiliului Județean (CJ) Vaslui de vineri, în care s-a discutat alocarea acestei sume pentru comuna Șuletea, Gelu Veziteu, liderul consilierilor județeni PNL Vaslui, a depus un amendament prin care cerea consilierilor județeni să taie suma propusă spre aprobare pentru unitatea administrativ-teritorială Șuletea. „Gelu Veziteu nu a ținut cont de problemele cu care ne confruntăm, deși știa că locuitorii comunei noastre ar fi rămas fără apă în casele lor! Amendamentul depus de PNL a fost respins de majoritatea PSD-ALDE, iar Gelu Veziteu a mai punctat o dată un eșec în demersul PNL Vaslui de a ne batjocori comuna!”, scrie Ciprian Tamaș.

„Vreau să vă rog, dragi prieteni, să țineți cont atunci când vor mai fi alegeri, de cei ce ne ajută comuna, și, de asemenea, de cei ce nu numai că nu ne ajută, ci care ne pun mereu piedici în administrația publică locală! Ce mesaj transmiteți domnului consilier județean PNL Vaslui, Gelu Veziteu, pentru „ajutorul” pe care a vrut să îl acorde comunei noastre?? Eu, în numele dumneavoastră, al celor pe care vă reprezint cu mult drag, mulțumesc consilierilor județeni care au respins amendamentul domnului Veziteu și care, prin votul lor, ne-au salvat din nou conuna de la un dezastru! Nu în ultimul rând, mulțumesc domnului Președinte Dumitru Buzatu pentru cuvânt, colaborare și implicare!!”, le mai transmite primarul Tamaș locuitorilor din Șuletea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.