Asociația ”Valea Racovei”

Data publicării: 23.11.2021

Asociația „Valea Racovei” anunță prelungirea sesiunii de primire  a cererilor de proiecte pentru Măsura 9/6B –  „Dezvoltarea serviciilor locale pentru populație si restaurarea patrimoniului cultural” in perioada 26.11.2021 – 10.12.2021

Data limita de primire a proiectelor: 10.12.2021, ora 12.00.

Depunerea proiectelor pentru măsurile enunțate mai sus se va face la sediul Asociației ,,Valea Racovei” din sat Ivănești, comuna Ivănești, județul Vaslui – in clădirea primăriei, telefon mobil 0756286728, in intervalul orar 09:00 – 14:00, de luni pana vineri. 

Solicitantul trebuie sa îndeplinească cerințele de conformitate si eligibilitate menționate in cadrul „GHIDUL SOLICITANTULUI” pentru Măsura 9/6B – „Dezvoltarea serviciilor locale pentru populație si restaurarea patrimoniului cultural”

Fondurile disponibile pentru Măsura 9/6B – „Dezvoltarea serviciilor locale pentru populație si restaurarea patrimoniului cultural” sunt de 126594.32 euro.

Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finanțarea unui proiect din cadrul Măsurii M9/6B este de 126594.32 euro.

Termenul limita de finalizare a proiectelor este 31.12.2025 iar termenul limita de depunere a ultimei cereri de plata a beneficiarilor este 30.09.2025.

Beneficiari eligibili pentru Măsura M9/6B:

  • Comunele definite conform legislației în vigoare;
  • ONG-uri definite conform legislației în vigoare;
  • Unități de cult definite conform legislației în vigoare;

         – Persoane fizice/persoane juridice care dețin în administrare/proprietate obiective de patrimoniu cultural, istoric, religios de interes local.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurilor enunțate mai sus din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locala a teritoriului Valea Racovei (Băcești, Delești, Dragomirești, Dumești, Gârceni, Ivănești, Laza, Poienești, Pungești, Pușcași) sunt cuprinse în „GHIDUL SOLICITANTULUI” elaborat de GAL, aferent Măsurii M9/6B care sunt publicate pe site-ul www.valearacovei.ro. Va putem oferi si varianta pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurilor lansate de GAL. Vă așteptăm la sediul Asociației ,,Valea Racovei” din sat Ivănești, comuna Ivănești, județul Vaslui – in clădirea primăriei.

Informații suplimentare pot fi furnizate si la telefon mobil 0756286728 in intervalul orar 9 – 16, de luni pana vineri.

Scrieți-ne pe adresa de email office@valearacovei.ro si deschideți pagina web pe www.valearacovei.ro, pentru a afla cum puteți obține și dumneavoastră fonduri nerambursabile pentru dezvoltare rurală in teritoriul Valea Racovei. Componenta Comitetului de Selecție a Proiectelor – 7 membri in comitetul de selecție, din care 3 membri fac parte din domeniul privat, un reprezentant al societății civile si 3 din domeniul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.