Primăria Bârlad caută un nou șef la Serviciul Fondul Locativ

0
1630

După ce, în ultimele luni, Serviciul Public Administrarea Fondului Locativ și Încasare Taxă Salubritate din cadrul Primăriei Bârlad a fost condus cu interimat, zilele trecute, instituția a vacantat fotoliul de șef al serviciului. Fostul șef, Cristian Codreanu, a renunțat la post în vară, când a fost numit director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău.

Primăria Bârlad organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unei funcții contractuale, de conducere, vacante, de șef serviciu, grad profesional I, al Serviciului Public Administrarea Fondului Locativ și Încasare Taxă Salubritate din subordinea Consiliului Local Municipal Bârlad.

Anunțul referitor la organizarea concursului a fost publicat, pe 9 noiembrie, pe portalul http://posturi.gov.ro, unde sunt publicate posturile vacante din administrația publică din România. Eventualii doritori trebuie să știe că se pot înscrie numai dacă îndeplinesc, cumulativ, mai multe condiții. În primul rând, aspiranții trebuie să aibă cetățenie română și domiciliul în România; să cunoască limba română, scris și vorbit; să aibă capacitate deplină de exercițiu; să aibă minimum 18 ani împliniți și să fie apți din punct de vedere medical și psihologic.

De asemenea, nu trebuie să fi fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care i-ar face incompatibili cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

În ceea ce privește condițiile specifice, doritorii trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura Științe Economice, master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției contractuale de conducere sau cu diplomă echivalentă și cel puțin trei ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției contractuale de conducere.

Cei care vor să își încerce norocul își pot depune dosarele la primărie până cel târziu pe 23 noiembrie, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 8 decembrie, ora 10.00. Interviul va fi programat în termen de patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Toate informațiile necesare (ce trebuie să conțină dosarul de înscriere, bibliografia de concurs, etc.) pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane (camera 29), la telefon (0235/411.760, interior 202 sau 204).

Trebuie spus că, din decembrie 2019 și până în iulie 2021, acest fotoliu a fost ocupat de Cristian Codreanu, care a plecat la Bacău pentru postul de director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău. De atunci, atribuțiile de serviciu i-au fost preluate de Răzvan-Ionuț Blaga, numit cu delegație de primarul Dumitru Boroș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.