35 de vasluieni și familii din județ au primit ajutoare de urgență de la Guvern

0
439

Printr-o hotărâre de Guvern adoptată săptămâna trecută, 35 de persoane și familii din județul Vaslui au primit ajutoare de urgență pentru că au fost victimele inundațiilor, incendiilor, unor accidente sau altor situații deosebite.

„Se aprobă acordarea de ajutoare de urgenţă în valoare totală de 3.215.700 lei din creditele bugetare aprobate cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale pe anul 2021, pentru sprijinirea unui număr total de 924 de familii şi persoane singure, conform anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre, aflate în situaţii de necesitate cauzate de incendii, inundaţii, alunecări de teren, accidente ori situaţii deosebite determinate de starea de sănătate ori alte cauze care pot conduce la creşterea riscului de excluziune socială”, se spune în Hotărârea de Guvern nr. 1189 adoptată de Executiv săptămâna trecută și publicată joia trecută în Monitorul Oficial.

Din județul Vaslui au fost selectate 35 de persoane sau familii care au avut de suferit de pe urma inundațiilor, incendiilor, unor accidente sau altor situații deosebite. Acestea au primit sume cuprinse între 1.000 de lei și 7.000 de lei. Acestea sunt din municipiile Vaslui și Bârlad, din orașul Negrești și din comunele Arsura, Oșești, Coroiește, Drânceni, Oltenești, Hoceni, Grivița, Lipovăț, Bâcești, Epureni, Ciocani, Dodești și Epureni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.