Viceprimarul Lucian Braniște: Zece parcuri de joacă din Vaslui au intrat în reabilitare!

0
619

Ieri, viceprimarul liberal al Vasluiului, Lucian Braniște, a anunțat demararea lucrărilor de execuție a unui obiectiv extrem de important pentru cei mai mici dintre locuitorii orașului, ”Reabilitare parcuri de joacă pentru copii”. Pe 8 septembrie, miercuri, a detaliat liberalul pe pagina sa de socializare, au fost predate amplasamentele către executant (asocierea Comsumcoop Galați – Fragar Trading), lucrările fiind demarate în aceeași zi.

”În calitate de viceprimar al municipiului Vaslui, am preluat și susținut, cu ajutorul colegilor din noua majoritate din Consiliul Local, finanțarea unui proiect foarte important pentru tânăra generație, proiect care, iată, începe să se concretizeze. Astăzi (ieri, n.r.), am predat amplasamentele către executant și au început deja lucrările la Obiectivul ”Reabilitare parcuri de joacă pentru copii”. În șase luni, cele zece parcuri de joacă prinse în program vor fi reamenajate și dotate cu mobilier și accesorii moderne și sigure”, a declarat viceprimarul Lucian Braniște.

”Cele 10 parcuri sunt situate pe str. Biruinței, bl. 375; str. D. Bolintineanu, bl. 436; str. Cazărmii, bl. 438; str. Ana Ipătescu, bl. 306; str. M. Kogălniceanu, bl. 8; str. Podurilor, bl. 361; str. G. Racoviță, bl. 194; str. Smârdan, bl. 179; str. S. Angheluță, bl. 211; str. Ștefan cel Mare, bl. 153”, a detaliat liberalul.

În același context, Braniște a declarat că va urmări realizarea la termen a obiectivului, cât și a unor obiective similare, în dublă calitate, de viceprimar și părinte. ”Modernizarea și extinderea facilităților destinate petrecerii timpului liber de către copii, în condiții de maximă siguranță, este un obiectiv pe care îl voi respecta cu strictețe atât ca viceprimar al Municipiului Vaslui, cât și în calitate de părinte. Enumerarea parcurilor vizate indică o acoperire echitabilă și echilibrată a orașului, însă o precizare se impune: acest obiectiv, intrat acum în execuție, va fi urmat de altele, similare, astfel încât municipiul Vaslui să poată oferi copiilor, în interiorul granițelor sale, alternative plăcute și cât mai variate de petrecere a timpului liber”, a conchis Lucian Braniște, viceprimarul municipiului Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.