Sportivii „Wazary Dojo” Bârlad, aur și argint la Cupa Shin Dojo & Gladiators

0
911

Rezultate foarte bune obținute, în week-end, de practicanții de arte marțiale legitimați la Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Bârlad care au participat la Cupa Shin Dojo & Gladiators. Competiția sportivă a avut loc sâmbătă, 10 septembrie, în Sala Polivalentă din București, s-a desfășurat pe sistemele de luptă K1 și Semi-Kempo și a reunit peste 300 de luptători din toată țara.

Antrenați de Alexandru Rotaru, cei șase sportivi de la „Wazary Dojo” înscriși în concurs au reușit să obțină zece medalii, din care șase de aur și patru de argint. Cinci dintre sportivi au luptat la ambele probe. Astfel, medaliile de aur au fost cucerite de luptătorii Ștefania Neagu (K1 și Semi-Kempo), Maria Socola (K1 și Semi-Kempo), Mara Stoian (Semi-Kempo) și Robert Lazăr (K1), în timp ce medalii de argint au fost obținute de sportivii Miruna Iacob (Semi-Kempo), Raluca Mazilu (Semi-Kempo), Robert Lazăr (Semi-Kempo) și Mara Stoian (K1). Nu în ultimul rând, Raluca Mazilu a ocupat și un onorabil loc V după o prestație foarte bună.

„Prin participarea la Cupa Shin Dojo & Gladiators Colosseum, am îmbunătățit palmaresul clubului cu șase medalii de aur și patru de argint. Este un rezultat foarte bun dacă ținem cont că am participat cu șase sportivi, dintre care cinci au luptat la ambele probe. Cu atât mai îmbucurător este acest rezultat, având în vedere că pentru fete aceasta a fost prima participare pe sitemul de luptă K1. Cea mai mare victorie pentru noi rămâne prestația bună avută de sportivii noștri, care sunt pe un trend ascendent, și acest lucru contează cel mai mult. Pentru mine, ca antrenor, a fost un moment în care am cules roadele frumoase după multă muncă și cred că fiecare dintre sportivii mei a simțit asta, pentru că au muncit din greu toată vara. Felicitări tuturor sportivilor! Sunt mândru de voi! Le mulțumim părinților, organizatorilor și sponsorilor competiției, pentru că au făcut să fie posibilă o astfel de experiență benefică în primul rând sportului juvenil! Cupa Shin Dojo & Gladiators Colosseum face parte din planul de pregătire pentru participarea la campionatele naționale, ce vor avea loc în curând”, a precizat Alexandru Rotaru, președintele Clubului „Wazary Dojo” Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.