Senatorul liberal Iulian Bîca: „O singură soluție viabilă pentru România: Alianța PNL-USR-PLUS-UDMR”

0
712

În plină criză guvernamentală, când membrii USR-PLUS ai cabinetului Florin Cîțu și-au prezentat demisiile, senatorul liberal de Bârlad Iulian Mihail Bîca este de părere că Alianța USRPLUS trebuie să revină la guvernare, pentru că numai împreună pot continua să pună în practică reformele începute împreună.

„Toți cei care am votat PNL în anul 2020 am votat pentru dezvoltare și creștere economică în fiecare comunitate: reforme în administrație, rețele de apă și canal, rețele de gaz, drumuri asfaltate! Pentru un sistem de învățământ modern! Pentru un sistem sanitar care să răspundă așteptărilor românilor!

Cetățenii nu sunt vinovați pentru ambițiile și orgoliile politicienilor! S-au săturat de vorbe! Vor fapte! Eforturile noastre, ale parlamentarilor, dar și cele ale Guvernului trebuie să se îndrepte către rezolvarea problemelor românilor și îndeplinirea promisiunilor pe care le-am făcut în campania electorală. Politica trebuie făcută pentru oameni.

În calitate de senator al Partidului Național Liberal, ales de vasluieni, nu voi susține o nouă majoritate în Parlament, împreună cu PSD. Singura soluție pentru ieșirea din actuala criză politică este refacerea alianței de dreapta PNL-USRPLUS-UDMR! Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, este omul echilibrat, deschis dialogului, capabil să negocieze menținerea alianței și respectarea programului de guvernare. Am promis și trebuie să ne ținem de cuvânt!

#Respectpentrufiecaremembrualalianței!

#Respectămprogramuldeguvernare!”, a transmis parlamentarul liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.