RC Bârlad, locul II la Campionatul Național de rugby 7

0
626

Chiar dacă, la cea de-a treia și ultima etapă din cadrul Campionatului Național de rugby 7 al Diviziei Naționale de Seniori (DNS), ediția 2021, Rugby Club (RC) Bârlad s-a clasat pe primul loc, cu un total de 16 puncte, în clasamentul general s-a situat pe locul II, după CS Știința Petroșani.

Cel de-al treilea turneu a avut loc sâmbătă, 11 septembrie, la Petroșani, la competiție participând echipele incluse în DNS, al doilea eșalon valoric din rugbiul românesc după Super Ligă. Acestea sunt: CSU Arad, CS Știința Petroșani, CS Politehnica Iași, CSU Alba Iulia, CS Sportul Studențesc, CSM Sibiu, RC Bârlad, CSU Phoenix Brașov, RC Gura Humorului și CSU Cluj.

Și de această dată, RC Bârlad, antrenată de Ioan Harnagea, a făcut parte tot din Grupa B, alături de două echipe pe care le-a învins fără drept de apel. Astfel, în meciul cu CS Sportul Studențesc, a câștigat cu scorul 28-5, iar în cel cu CSM Sibiu a câștigat cu 64-0. Clasându-se pe primul loc în grupă, reprezentativa Bârladului a jucat meciurile pentru locurile 1-3 cu prima clasată din grupa C, în speță CS Politehnica Iași, și cu prima clasată din grupa A, respectiv CS Știința Petroșani. Spre deosebire de turneul din week-endul trecut, acum, bârlădenii au câștigat ambele partide (scor 38-5 cu CS Politehnica Iași și scor 17-14 cu CS Știința Petroșani), așa că rezultatele au plasat RC Bârlad pe primul loc în clasamentul etapei. Însă, punctele cumulate după toate cele trei turnee au situat Bârladul pe locul secund.

Clasament etapa a III-a:
1. RC Bârlad – 16 puncte
2. Știința Petroșani – 14 puncte

3. Politehnica Iași – 12 puncte

4. CSU Arad – 10 puncte
5. CSU Phoenix Brașov – 8 puncte
6. Sportul Studențesc – 6 puncte
7. CSU Alba Iulia – 4 puncte
8. CSM Sibiu – 2 puncte

9. CSU Cluj – 1 punct

Clasament general:
1. Știința Petroșani – 46 puncte

2. RC Bârlad – 44 puncte
3. Politehnica Iași – 36 puncte

4. CSU Arad – 28 puncte

5. CSU Phoenix Brașov – 18 puncte
6. Sportul Studențesc – 18 puncte
7. CSU Alba Iulia – 12 puncte

8. RC Gura Humorului – 12 puncte

9. CSM Sibiu – 4 puncte

10. CSU Cluj – 1 punct

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.