Primăria Vinderei a cumpărat autocar pentru elevi

Un autocar cu 28 de locuri a fost achiziționat de Primăria Vinderei pentru elevii din comună. Este al treilea, dar cel mai mare, cu care primăria transportă elevii la școală.

Primăria din Vinderei a luat de multă vreme problema transportului elevilor navetiști în propriile mâini, achiziționând, de-a lungul timpului, două microbuze cu câte 17 locuri pentru a transporta cei 160 de elevi din ciclul primar și gimnazial. Zilele trecute, pentru a rezolva definitiv această problemă, Primăria a achiziționat un autocar BMC 750 TBX cu 28 de locuri.

„Fără acest autocar, nu ne puteam încadra la timp pentru a putea începe cursurile la ora 8.00, iar pentru copii ar fi fost foarte greu să-i aducem de la ora 6.30”, explică primarul comunei Vinderei, Ionuț Ghiur.

„Autocarul se află într-o stare bună de funcționare, este dotat corespunzător, pentru a asigura confortul și siguranța copiiilor. Încercăm să facem tot ce putem, cu resursele pe care le avem, pentru a transporta copiii în siguranță și la timp”, a mai spus primarul Ionuț Ghiur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.