Membru fondator al PNL Vaslui: „Nu aveți deloc motive să vă lăudați cu această victorie”

„Nu aveți deloc motive să vă lăudați cu această victorie”, spune unul dintre membrii fondatori ai PNL Vaslui și fost președinte al partidului, Dorel Juverdeanu, în urma recent încheiatului Congres al PNL. Mesajul este către organizația vasluiană, care, în mare majoritate l-a sprijinit pe Cîțu. Liberalii vasluieni rămân însă plini de încredere.

Continuă reacțiile după cel mai important eveniment politic al acestei perioade, Congresul PNL. Dacă liberalii vasluieni sărbătoresc alegerea favoritului lor, Florin Cîțu, nu lipsesc însă nici vocile critice, pe deplin autorizate, din propria organizație.

„Nu aveți deloc motive să vă lăudați cu această victorie”, spune unul dintre membrii fondatori ai PNL Vaslui și fost președinte al partidului, Dorel Juverdeanu, legat de Congresul PNL, comentând una dintre declarațiile liderului organizației municipale Vaslui a PNL, Tudor Polak. „Așa au votat 60% dintre liberalii veniți din toată țara, pentru exactitate. Fără a mai aminti de numeroasele proceduri nedemocratice, nestatutare din campania la nivel județean și național folosite de echipa președintelui și a obedientului său prim-ministru. Probabil a fost unul dintre cele mai urâte congrese ale PNL”, a scris fostul lider al PNL Vaslui.

„Ați pus pe listele de delegați cam mulți oameni cu o educație precară, corigenți la cultură și civilizație: unii huiduiau în sală, alții bruscau mârlănește pe o colegă a lor din Teleorman, care verifica „democratic” modul în care au votat delegații din județ, sau pe o jurnalistă, modul total netransparent în care s-a votat. Nu aveți deloc motive să vă lăudați cu această victorie à la Pyrrhus, mai scutiți-ne de vorbe și promisiuni și treceți la fapte, dacă urmăriți interesul alegătorilor și nu pe cel personal și de imagine”, le mai spune Dorel Juverdeanu actualilor lideri ai PNL Vaslui.

Conducerea partidului, în frunte cu Nelu Tătaru, care și-a arătat susținerea pentru Florin Cîțu încă din iunie, când a fost reales, rămâne însă încrezătoare. „Eu am încredere că echipa PNL își va consolida poziția pe scena politică românească, își va menține unitatea, loialitatea față de valori și va continua să își concentreze forțele pentru a materializa promisiunile făcute”, a scris Nelu Tătaru, după Congres, pe pagina sa de socializare.

1 COMENTARIU

  1. tocmai v-ati ales un dublu infractor. unul care a fost arestat, chiar daca 2 zile, tot este infractor la legea circulatiei. in al doilea rand a fraudat o banca, de unde a luat un imprumut dar a uitat sa-l restituie. halal partid mai sunteti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.