Sportivii de la „Kentai Dojo” Bârlad, opt medalii la Concursul Național de Budokai

Cei 8 sportivi legitimați la Clubul Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad care au concurat la Concursul Național de Budokai, desfășurat la Brăila, s-au întors acasă cu 8 medalii.

Clubul Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad a participat, în acest week-end, la o importantă competiție națională de arte marțiale. Este vorba despre Concursul Național de Budokai, desfășurat sub egida Federației Române de Kyokushin Budokai. Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Mixed Martial Arts, pe sistemele de luptă Kickboxing, Kick light, Budokai, Ne-Waza și Mixed Martial Arts și s-a desfășurat în Complexul Sportiv Carantina din Brăila.

La competiție s-au înscris nu mai puțin de 15 cluburi din mai multe localități din tară, în total, pe suprafața de luptă intrând peste 300 de sportivi, pe mai multe categorii de vârstă și greutate. „Kentai Dojo” Bârlad a participat cu un lot format din 8 sportivi, înscriși la diferite categorii de vârstă, fiecare dintre ei reușind să revină acasă cu câte o medalie. Toți au luptat în stilul Ne-Waza.

Astfel, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a urcat Darius Feraru (categoria 8 ani, -20 kg), care a cucerit medalia de aur, în timp ce alți șase practicanți de arte marțiale au revenit acasă cu tot atâtea medalii de argint. Este vorba despre Sofia Dacu (7 ani, -26 kg), Răzvan Sălceanu (18 ani, -84 kg), Ana Cazacu (14 ani, -55 kg), Andrei Pop (15 ani, -65 kg), Daniela Călin (12 ani, -50 kg) și Andreea Zaldoiu (10 ani, -40 kg). Nu în ultimul rând, Alexia Ivașcu (10 ani, -35 kg) a cucerit medalia de bronz.

„Suntem foarte mulțumiți de evoluția copiilor noștri și de rezultatele obținute de ei la această competiție. Această performanță arată că suntem pregătițidin punct de vedere tehnic și tactic pe stilul de luptă Ne-Waza. Țin să îi felicit pe sportivi pentru rezultatele extraordinare aduse clubului și Bârladului, întrucât s-au dovedit niște luptători foarte buni și foarte tehnici, iar părinților le multumesc pentru susținere. Nu în ultimul rând, le mulțumesc pentru invitația la acest eveniment lui Shihan Anatolie Danilov și doamnei Simona Cocearhan”, ne-a declarat sensei Daniel Vasilache, președintele Clubului Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.