Spitalul Județean își crește capacitatea de a gestiona criza Covid

Spitalul Județean Vaslui a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, semnarea unui contract de finanțare de peste 16,6 milioane lei prin care va primi echipamente medicale, de protecție și soluții specifice pentru prevenirea cazurilor de infectare cu SARS CoV 2.

Spitalul Județean de Urgență Vaslui a anunțat că, vineri, 9 iulie 2021, a semnat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare, Contractul de finanțare pentru proiectul „Creșterea capacității de gestionare a crizei COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”.

Este vorba despre un proiect al cărui valoare totală a contractului de finanțare este de 16.662.645,87 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională fiind de 16.662.645,87lei (100%).

Obiectivul general al proiectului este creșterea capacității de gestionare a crizei cauzată de răspandirea virusului SARS-CoV-2 în Spitalul Județean de Urgență Vaslui prin dezvoltarea capacității de protecție și implicit limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2, asigurând astfel un răspuns în timp util și eficient la criza COVID-19. Acest lucru se va face ca urmare a dotării unității cu echipamentele medicale, echipamente de protecţie și soluții specifice necesare în gestionarea prevenirii cazurilor de infecție cu virusul SARS CoV2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.