O bârlădeancă abandonată la naștere își caută familia biologică

O femeie de 45 de ani, care a crescut în sânul unei familii adoptive, își caută cu disperare familia naturală. Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, aceasta cere ajutorul internauților, spunând că s-a născut în Bârlad și că, imediat după naștere, a fost abandonată de familia biologică.

În cursul după-amiezei de ieri, 8 iulie, o femeie în vârstă de 45 de ani, care spune că a văzut lumina zilei la Bârlad, a postat un mesaj pe pagina de socializare „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, prin intermediul căreia cere ajutorul internauților. Aceasta spune că se numește Elena Dima, numele de botez fiindu-i pus de mama naturală, dar că nu știe mai multe informații despre familia în care s-a născut și pe care o caută de ani de zile.

„Bună ziua! Vin din nou pe această minunată pagină cu speranța că, de această dată, vom reuși împreună să găsim și familia mea biologică. Mă numesc DIMA ELENA și de mulți ani îmi caut familia biologică. Tare mult îmi doresc să îi găsesc. M-am născut pe data de 4 octombrie 1976 în Bârlad, județul Vaslui, și nu cunosc numele de familie pe care l-am avut la naștere. Dar știu că numele ELENA mi-a fost pus de mama biologică. Cândva, o rudă mi-a spus că bănuiește că sunt din Băcani, o comună din apropiere de Bârlad, dar această informație nu s-a adeverit. Acum am aflat că mama ar putea fi din localitatea Corni-Albești, comuna Albești, județul Vaslui, dar nici de această informație nu sunt sigură. La vârsta de trei luni am fost adoptată, iar părinții adoptivi m-au iubit atât de mult încât nu mi-am dat seama că sunt înfiată. Alte informații nu am, pentru că toate actele au fost distruse de către mama mea adoptivă. Singura mea șansă este ca cineva din acest grup minunat să îmi recunoască trăsăturile feței sau să știe despre un copil născut în Bârlad în 4 octombrie 1976.

Pentru a mi se îndeplini acest vis am nevoie de distribuire din partea voastră. Vă rog din suflet să mă ajutați să-mi găsesc familia biologică! Doamne ajută! https://www.facebook.com/theneverforgottenromanianchildren/posts/5053531541339350”, este postarea bârlădencei care își caută familia.

Același mesaj a fost publicat pe aceeași pagină de socializare și în septembrie 2020, dar se pare că, din moment ce a fost republicat, nu a avut efectul scontat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.