Mihai Botez cheamă la vot românii din Republica Moldova

„Republica Moldova merită un viitor european!”, spune deputatul Mihai Botez, președintele USR PLUS Vaslui, în perspectiva alegerilor parlamentare de duminică, când românii de dincolo de Prut sunt chemați la vot. Botez îi îndeamnă pe basarabeni să voteze partidului președintelui Maia Sandu.  

„În opinia mea, partidul președintelui Maia Sandu, PAS (Partidul Acțiune și Solidaritate), este singurul care, în acest moment, poate oferi perspectiva dezvoltării pentru Republica Moldova. Experimentele putiniste trebuie să înceteze, iar cetățenii moldoveni să vadă statul pus pe direcția dezvoltării”, scrie deputatul Mihai Botez, președintele USR PLUS, în perspectiva alegerilor parlamentare de duminică, 11 iulie 2021, din Republica Moldova, care, pentru Botez, „reprezintă o ocazie unică ca Republica Moldova să fie pusă pe un drum european, un drum în care și Parlamentul și Președintele au aceeași viziune”.

„Din păcate, prea mult timp a fost Republica Moldova un loc în care politicieni care și-au urmărit doar interesul propriu, iar drumul dezvoltării a fost înlocuit de un drum al sărăcirii sistematice a populației. Sute de mii de moldoveni au ales să își părăsească casele în căutarea unui viitor mai bun, iar aceștia ar putea acum face diferența la vot în ceea ce privește viitoarea majoritatea parlamentară”, a descris situația în care se produc aceste alegeri parlamentarul vasluian.

„Orice vot contează, așa că îi încurajez pe toți cetățenii moldoveni să meargă duminică și să voteze pentru viitorul parcurs european al Republicii Moldova”, își încheie mesajul către românii de dincolo de Prut Mihai Botez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.