Atleții CSS Bârlad, aur și bronz la Campionatul Național de Juniori 2

Atleții Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad care au participat, între 16 – 17 iulie, la etapa finală a Campionatului Național de Juniori 2, competiție adresată sportivilor cu vârsta cuprinsă între 16-17 ani (cadeți U18) și desfășurată pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, au revenit acasă cu rezultate excelente.

Astfel, Laurențiu Dumitrel Vrabie, care a concurat în proba de 1.500 metri, una din preferatele sale, s-a clasat pe locul I, reușind să cucerească medalia de aur și titlul de campion național. În plus, grație timpului de 4:06.87 scos la această probă, Laurențiu s-a calificat la Campionatul Balcanic U18, ce va avea loc pe 14 august, la Kraljevo, Serbia.

Tot pe podium a urcat și Denis Emilian Totoi, care a alergat în proba de 800 metri. Acesta a reușit un timp de 1:57.76, cu care s-a clasat pe locul III și a obținut medalia de bronz. Tot medalie de bronz a cucerit și Andrei Anton, care a concurat în cursa de 2.000 metri obstacole. Acesta a reușit să scoată un timp de 6:25.77.

Un rezultat excelent a fost obținut și la ștafeta de 4 x 100 metri, unde au alergat sportivii Alexandru Mihai Goga, Andrei Anton, Laurențiu Dumitrel Vrabie și Denis Emilian Totoi. Deși nu au urcat pe podium, cei patru atleți au fost foarte aproape. Cu timpul de 2:06.50, s-au clasat pe locul V. Nu în ultimul rând, Denis Emilian Totoi, care a concurat și în cursa de 400 metri, a ieșit pe locul VI (timp 51.12).

Toți sunt antrenați de profesorul Lucian Bolgar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.