Andrei – Bogdan Mantaroșie, polițistul care a salvat din incendiu un bărbat în vârstă de 43 de ani

Polițistul vasluian Andrei – Bogdan Mantaroșie, din cadrul Postului de Poliție Vutcani – Secția 7 Poliție Rurală Banca, a  salvat viața unui bărbat a cărui locuință a fost cuprinsă de flăcări.

În data de 25 iulie, în timp ce se afla în timpul liber, agentul de poliție a auzit un zgomot la o locuință învecintă Postului de Poliție Vutcani și, deplasându-se către aceasta, a observat că locuința este cuprinsă de flăcări. Polițistul nu a stat pe gânduri și a pătruns în interiorul imobilului pentru a vedea dacă sunt persoane, observând că, într-o cameră, pe un pat, se află un bărbat. Acesta a procedat la evacuarea bărbatului, sesizând ulterior Primăria comunei Vutcani pentru a interveni până la sosirea echipajului de pompieri.

Persoana în cauză nu a suferit leziuni, însă a fost preluată de echipajele medicale și transportată la Spitalul de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Vaslui care a procedat la lichidarea incendiului.

Este un gest normal pe care trebuie să îl facă nu numai un poliţist, ci orice om care trăieşte într-o societate bazată pe valori sociale şi respect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.