VASLUI TV – un nou concept, o nouă (tele)viziune!

“Proiectul VASLUI TV își are sorgintea în legătura emoțională pe care am avut-o cu primul job, la vârsta majoratului, ce mi-a marcat începuturile în câmpul muncii și, în același timp, a avut un rol educativ și de formare a celui care sunt astăzi.

VASLUI TV a apărut din dorința de a oferi o alternativă, din ”setea” de a furniza altceva cetățenilor județului Vaslui. VASLUI TV își propune să schimbe conceptul și imaginea de televiziune locală din județul Vaslui și să ofere programe adecvate tuturor categoriilor de public: emisiuni informative care să ilustreze viața cotidiană, știri și reportaje. Grila de programe cuprinde problematica locuitorilor atât din mediul rural, cât și din mediul urban.

Prin intermediul programelor VASLUI TV, telespectatorii vor afla primii noutățile la nivelul județului Vaslui, ce acțiuni întreprind cei cărora le-au acordat votul, ce se întâmplă pe strada și în comuna, orașul în care locuiesc, la ce să se aștepte în zilele ce urmează.

Postul de televiziune locală VASLUI TV, cu ajutorul tuturor operatorilor de cablu, poate fi vizionat în Vaslui, Bârlad, Huși, Negrești, Murgeni și în toate comunele județului nostru.

Îndemn cetățenii, pe această cale să actualizeze programele TV pentru a ne putea urmări.

VASLUI TV – Te Privește!” – Trifu Andrei-Ionuț, manager general VASLUI TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.