Cei mai buni elevi din Șuletea, răsplătiți cu un sejur la mare

Pentru al optulea an consecutiv, excepție făcând 2020, an în care pandemia a „blocat” toate manifestările cu mai multe persoane, elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură din comuna Șuletea vor fi răsplătiți cu o mini-vacanță pe litoralul românesc. Este vorba despre 30 de elevi din clasele I-VIII, din localitățile Rășcani, Jigălia, Fedești și Șuletea, care s-au străduit pe parcursul întregului an școlar 2020-2021 să învețe cât mai bine și în ideea că vor putea beneficia de un sejur gratuit la mare.

Ca și în anii precedenți, copiii vor putea face plajă și se vor putea bălăci în voie în stațiunea Năvodari, unde le-au fost asigurate cazarea și masa. Inițiativa aparține autorităților locale, în speță primarului Ciprian Robert Tamaș, căruia i-a venit această idee pentru a-i stimula pe copii să învețe cât mai bine. În acest an școlar, însă, elevii au putut opta între sejurul pe litoral sau o bursă școlară.

„Bună seara, dragi copii! În urma sondajului supus vouă spre dezbatere și a feedback-ului acestuia, am luat hotărârea și voi supune spre aprobare Consiliului Local al comunei Șuletea premierea a treizeci de copii care au cea mai mare medie din clasă cu o excursie la mare, trei zile. Elevii care se vor regăsi și pe lista trimisă de școală pentru burse vor putea alege una dintre cele două oferte: ori bursă, ori excursie la mare! Mâine (17 iunie, n.r.) voi supune la vot Consiliului Local această propunere, urmând să înaintez conducerii școlii graficul cu excursia! De asemenea, voi ruga fiecare învățător și/sau diriginte să departajeze munca elevilor cu note, astfel încât să nu mai fie zece premii întâi… Repet, mediile cele mai mari din clasă vor fi premiate de noi! Fiecare dascăl este direct răspunzător pentru lista pe care o va întocmi! Știu că nu vă este ușor, dar am încredere că veți lua cele mai bune decizii!!! PS: Anul acesta, dacă vor fi copii care nu au obținut media necesară pentru a fi premiați de Primăria Șuletea, vor putea merge la mare și ei, dacă părinții le vor plăti excursia! Noi vom asigura transportul tuturor!”, este anunțul postat de primarul Ciprian Robert Tamaș pe rețelele de socializare pe data de 16 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.