ANUNŢ privind demararea proiectului „Mierea din Vaslui” si selecţia grupului ţinta

Persoanele care completeaza formularul de inscriere in grupul tinta precum si acordul privind utilizarea datelor cu caracter personal, vor fi inregistrate ca potentiali membri in grupul tinta al proiectului „Mierea din Vaslui”. Formularul de inscriere si acordul privind utilizarea datelor cu caracter personal se regasesc pe website-urile www.galpoduinalt.ro si www.valearacovei.ro. Lista cu membrii selectati in grupul tinta va fi afisata pe website-urile celor doua GAL-uri , până în data de 30.06.2021.

Formularele trebuie completate si pot fi transmise atat prin email, cat si fizic la sediul celor doua GAL-uri, pana in data de 20.06.2021, la urmatoarele adrese:

Membrii grupului tinta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii, dupa caz:

  • sa fie persoane fizice cu domiciliul pe teritoriul celor doua GAL-uri, vizate de tematica comună a proiectului de cooperare.
  • sa fie reprezentanți ai entităților juridice din teritoriul GAL și/sau parteneriatul GAL, vizate de tematica comună a proiectului de cooperare.

Obiectivele proiectului

Obiectiv general: Cresterea valorii adaugate a produselor apicole din cele doua GAL-uri prin comercializare online, branding si marketing.

Obiective specifice:

  1. Accesarea de piete noi prin prin crearea unui site web de prezentare a apicultorilor si de comercializare a produselor acestora.
  2. Cresterea vizibilitatii apicultorilor prin elaborarea elementelor de identitate vizuala pentru brandul nou creat si promovarea acestuia.
  3. Cresterea gradului de constientizare a importantei produselor apicole prin intalniri de lucru, targuri, inovare, instruire si informare.

Criterii de admisibilitate in grupul tinta al proiectului „Mierea din Vaslui”

  1. Motivatia apicultorului de a se implica in proiect.
  2. Experienta anterioara in domeniul apicol.
  3. Dimensiunea exploatatiei apicole.
  4. Nivelul de educatie al apicultorului.
  5. Principiul ”primul venit – primul servit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.