Deputatul PNL Tudor Polak salută dublarea bugetului Vasluiului

0
547

Deputatul PNL Tudor Polak, fost candidat la Primăria municipiului reședință de județ, a salutat dublarea bugetului Vasluiului față de 2019. ”Alocarea unei sume importante pentru Vaslui arată că Guvernul liberal îşi asumă în totalitate procesul de dezvoltare a României”, a subliniat parlamentarul liberal.

Prezent în etapa dezbaterii publice a bugetului municipiului Vaslui pe anul în curs, deputatul PNL Tudor Polak a remarcat și a salutat dublarea acestuia, față de anul 2019. ”Bugetul municipiului Vaslui pentru anul 2021 este dublu față de bugetul anului 2019. Acestea sunt cifrele din proiectul bugetului local pentru anul 2021 pus în dezbatere publică pe site-ul Primăriei muncipiului Vaslui”. Concluzia alocării unei sume importante pentru Vaslui este evidentă: ”Guvernul liberal îşi asumă în totalitate procesul de dezvoltare a României, despre care am vorbit în campania electorală. Vasluiul are nevoie de investiții, am spus-o de fiecare dată. Avem un oraş frumos, cu resurse care trebuie utilizate în beneficiul vasluienilor” și, mai spune parlamentarul vasluian, ”Bugetul alocat primăriei pentru anul 2021 este un start bun pentru dezvoltarea şi modernizarea oraşului. Sunt multe de rezolvat, însă cu implicarea necesară şi responsabilitate din partea decidenților publici, Vasluiul poate intra într-un trend ascendent de dezvoltare”.

Tudor Polak a subliniat că, împreună cu grupul consilierilor liberali din Consiliul Local Vaslui, va păstra o transparență totală cu privire la gestionarea bugetului local şi a cheltuielilor publice, ”aşa cum este firesc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.