Mihai Botez (USR): ”Transparența în politică, mai mult decât o obligație”

1
434

Liderul USR Vaslui, deputatul Mihai Botez, spune că, în mandatul trecut, a fost ”probabil cel mai transparent parlamentar al județului”: ”I-am informat pe cetățeni mereu despre activități, le-am prezentat rapoarte de activitate și am încercat să ajung la cât mai mulți dintre vasluieni”.

Conduita aceasta va continua și în mandatul câștigat la alegerile din decembrie anul trecut, dă asigurări deputatul, chiar la cote superioare. ”În acest mandat, voi încerca să fiu și mai transparent decât am fost în cel anterior, să mențin o comunicare directă și deschisă și să vă informez cu privire la proiectele din Parlament sau din Guvern”, a arătat Mihai Botez, care le-a reamintit cetățenilor că poate fi găsit la cabinetele parlamentare deschise în cele trei municipii din județ. ”Cabinetele mele sunt deschise oricărui cetățean care dorește să îmi vorbească despre idei, soluții sau probleme pe care le-a întâmpinat în interacțiunea lui cu statul. Activitatea principală o voi desfășura în următoarele cabinete: Bârlad – Strada Paloda, nr. 5, Etaj 1; Vaslui – Strada Ștefan cel Mare, nr. 187, Etaj 1; Huși – Bd. 1 Mai, nr. 5, bloc 27. Pe lângă acestea, voi fi prezent și în alte localități, la diverse activități, sau special pentru a discuta cu cetățenii. Voi încerca să anunț din timp prezența mea”.

De asemenea, Botez a anunțat că este disponibil și în mediul online, pe pagina sa de Facebook (@MihaiCatalinBotez, pe Instagram sau la adresa de e-mail mihaibotez.dep@gmail.com.

Pentru programări sau alte informații, cetățenii pot suna la numerele de telefon 0771/218915 (pentru Vaslui) sau 0725/109712 (pentru Bârlad).

”Realizez că mulți cetățeni au și alte vederi politice față de mine, însă ce îi îndemn pe acești cetățeni este să ceară un nivel crescut de transparență din partea celor pe care i-au votat. Sunt total convins că transparența și dialogul sunt ingredientele indispensabile prin care putem să creștem nivelul de încredere al cetățenilor în instituții și politicieni”, a conchis deputatul Mihai Botez.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.