Copil salvat de pompieri după ce și-a prins piciorul sub o motosapă

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui a comunicat, în această seară, faptul că Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit în localitatea Puiești, comuna Puiești, cu o autospecială pentru deblocare/descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru salvarea unui copil în vârstă de 11 ani prins cu piciorul sub o motosapă aflată în funcțiune.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, copilul a primit primul ajutor de la un cadru medical angajat la centrul de permanență al comunei Puiești.

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un băiat în vârstă de 11 ani care avea piciorul prins într-o motosapă, victima fiind în stare de conștiență. Copilul a fost scos de sub motosapă și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu traumatisme de gambă și bazin, precum și cu o plagă tăiată. A fost solicitată în sprijin și o ambulanță cu medic, pe drumul dintre Bârlad și Vaslui, copilul fiind preluat de un echipaj de pe ambulanța tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.