Centrul de Informare Europe Direct Vaslui a primit o finanțare de 63.738 euro de la Comisia Europeană

0
454

Centrul de Informare Europe Direct a fost bugetat de către Comisia Europeană cu suma de 63.738 de mii de euro pentru a-și îndeplin planul anual de comunicare.

Înființat și coordonat de Consiliul Județean Vaslui încă din 2005, Centrul Europe Direct Vaslui se află la cea de-a 5-a generație, făcând parte din Rețeaua Europeană Europe Direct, ce cuprinde în acest moment aproximativ 400 de centre de informare în cele 27 de state membre ale Uniunii Europene.

Pentru activitate sa, care constă în a întreține un dialog proactiv și constant cu cetățenii județului Vaslui, de a contribui la sensibilizarea acestora cu privire la beneficiile care le sunt aduse de UE în fiecare zi și de a intermedia comunicarea între cetățeni și UE, Centrul a primit, pentru acest an, o finanțare de 63.738 de euro.

„Considerat antena UE în plan local, Centrul Europe Direct Vaslui va furniza în continuare un serviciu de informare despre UE, gratuit, obiectiv, non-discriminatoriu și interactiv cetățenilor din județ și va organiza evenimente axate pe prioritățile de comunicare ale UE, adaptate nevoilor și solicitărilor comunității locale”, se spune într-un comunicat al Consiliului Județean.

Centrul se află situat pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 25, mun. Vaslui și este prezent online la www.europedirectvaslui.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.